en ro ru
URB Logo
Noutati:

POLITICA REFERITOARE LA CALITATE A S.C. URB RULMENTI SUCEAVA S.A.

S.C. URB RULMENTI SUCEAVA S.A. a fost certificată conform ISO 9001 de către AEROQ Bucureşti încă din 1997. Sistemul de Management al Calităţii a fost recertificat conform ISO 9001:2008 în 2010.

Am dezvoltat reale parteneriate cu clienţii, oferindu-le produse conforme cu cerinţele standardului pentru producătorii din domeniul auto, ISO TS 16949. Metodele şi tehnicile recomandate de acest standard sunt aplicate în totalitate şi respectate pentru produsele fabricate şi livrate. Sunt utilizate metode moderne: Analiza Sistemului de Masurare (MSA), Analiza Modurilor de Defectare şi a Efectelor (FMEA), Controlul Statistic al Proceselor (SPC), Procesul de Aprobare a Productiei de Piese (PPAP).

Asigurarea calităţii porneşte cu proiectarea şi serviciul comercial, unde cerinţele clientilor sunt analizate şi implementate. De la recepţia materiilor prime, continuând cu fiecare proces de producţie, realizăm inspecţia strictă a calităţii, utilizând un sistem de control al calităţii cuprinzător, pentru a asigura că fiecare produs respectă specificaţiile tehnice şi performanţele prescrise pentru fiecare tip de rulment.

Compania dispune de propriile Laboratoare Chimice, Metalografice, Metrologice.

Personalul reprezinta cea mai importanta resursa a companiei, competentele sale fiind dezvoltate continuu prin instruire

MISIUNEA: sa oferim produse de calitate la preturi competitive, asigurând cresterea continua a satisfactiei clientilor;

TINTA: sa obtinem si sa mentinem încrederea clientilor depasind cerintele si asteptarile lor;

CALITATEA: este cel mai important element pe care S.C.URB RULMENTI SUCEAVA S.A. îsi bazeaza strategia de dezvoltare, realizarea calitatii fiind în totalitate responsabilitatea întregului personal.;

CLIENTUL: satisfacerea cerintelor sale focalizeaza toate actiunile noastre.

certificates